Image

Discografie

ALBEN/TAPES ETC.:

  • 2018: Hände hoch (Single) – FREEZY TRAP –> SHOP
  • 2018: Ka Rapper (Asteroid 385 Remix) (Single) – FREEZY TRAP –> SHOP
  • 2018: Bitch (Single) – FREEZY TRAP FEAT. BCJOE –> SHOP
  • 2018: Huach 2moi hi (Single) – FREEZY TRAP FEAT. BCJOE –> SHOP
  • 2018: Ondas sei (Single) – FREEZY TRAP –> SHOP
  • 2017: Feat. mi 2 (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2017: Overbooked 2 (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2017: Wildwux übernimmt! (Free Tape) – WILDWUX SOUND –> FREE DOWNLOAD
  • 2017: Freez ins Gfries! (Album) – FREEZY TRAP –> SHOP
  • 2016: Rap hat den Verstand verloren (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2016: Feat. mi (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2016: Overbooked (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2015: Rufmord 3.0 (Album) – FREEZY TRAP, KERSTIN WEISS & CRUX –> SHOP
  • 2015: Rufmord (Album) – FREEZY TRAP –> SHOP
  • 2015: Waldviertler Pionier (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2014: Des letzte Tape (Requiem für Mike) (Free Tape) – THE UNFUKCNACHBARS –> FREE DOWNLOAD
  • 2014: Freez’n’Arc (Album) – FREEZY TRAP & ARCAS –> FREE DOWNLOAD
  • 2013: Rappatoire Raportage (Album) – FREEZY TRAP –> SHOP
  • 2013: De ondare Schiene (Album) – FREEZY TRAP & LAZZEE –> SHOP
  • 2012: Enorm aus der Norm Re-recorded (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2012: Enorm aus der Norm (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2012: 20:15 (Album) – FREEZY TRAP & DOME T –> SHOP
  • 2012: Locz Grip – The Mixtape (Free Tape) – LOCZ GRIP –> FREE DOWNLOAD
  • 2011: Chronisch melancholisch (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2011: Street Rap – The Mixtape (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2011: Des ane Tape (Free Tape) – THE UNFUKCNACHBARS –> FREE DOWNLOAD
  • 2011: He was left looking a right charlie (Album) – FREEZY TRAP –> SHOP
  • 2010: Trapoetry (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2010: Andere Rapper Andere Sitten (Album) – LOCZ GRIP –> SHOP
  • 2009: Break – New time (Free Tape) – FREEZY TRAP –> FREE DOWNLOAD
  • 2009: Demented Demeanour (Album) – FREEZY TRAP –> SHOP

GASTALBEN/-TAPES:

  • 2018: Hip Hop Non Stop, Vol. 5 –> SHOP
  • 2017: Classic Material Vol. 2 – Return of the Sommerloch (Album) – FEUERFABRIK –> FREE DOWNLOAD
  • 2017: Beatbox Hip Hop to the World Vol. 1 (Album) – DON GOLIATH –> FREE DOWNLOAD
  • 2017: Granatentape (Album) – DIE LAUSBUAM
  • 2017: Ein Weg entsteht erst, wenn man ihn geht (Album) – IZZWO
  • 2016: Da iz was drin Weihnachts-Mixtape (Free Tape) – IZZWO
  • 2016: Das Letzte kommt zum Schluss (Free Tape) – MACE MASTER –> FREE DOWNLOAD
  • 2016: Pure Arroganz (Free Tape) – THABOSNIA –> FREE DOWNLOAD
  • 2016: Strassenjunge mit Herz (Free Tape) – DÄNIX
  • 2014: Austria’s Most Wanted Sampler Vol. 3 –> FREE DOWNLOAD
  • 2013: Nur so nebenbei (Album) – FLOWM.A –> SHOP
  • 2011: Lazzee Tape (Free Tape) – LAZZEE –> FREE DOWNLOAD
  • 2009: Austrian Hip Hop Sampler 2009 –> FREE DOWNLOAD

AUFTRAGSPROJEKTE:

2018:

2017:

2016:

2015:

  • Reinhold Fleischhacker – Song (für Person)
  • Dampfbar – Song & Video (für Dampfbar)

2014:

2013:

2007:

FEATURE SONGS (EXTERN):

  • Alle anderen internen Feature Songs, die hier nicht aufgezählt wurden, befinden sich in diesen 2 Links auf meinen Alben:
    SHOP & DOWNLOADS

2017:

  • NHR Allstarz 2016 – NHR Allstarz (RomanTick, MC Ramses, UnIcx, Djinn Malique, LeheFx, Danger, Darnell, UnderCover, Tyroz, Der Kärntner, Mad Murry, Mace Master, Prime Time, Na-t, Jonny Joker, SzumZ,
  • PhööniX, TiTan MC, DfOne, Izzwo, Freezy Trap, Mythos69, MoKKl, Amigo, S-Cut, Sniipe, CrazYo, Puffy & DeRote)
  • Oh, du lieber Augustin – 1. Wiener Gemeindebauchor feat. Freezy Trap & DäniX
  • Perfekt – Xemo feat. Freezy Trap
  • Help me help you (Don Goliath Remix) – Don Goliath feat. Freezy Trap & PhööniX
  • Bonusliadl Zivi – Die Lausbuam feat. Freezy Trap, Konplex & DäniX
  • Dieser Regon – Izzwo feat. Freezy Trap
  • Die Nachricht – Izzwo feat. Freezy Trap
  • Flasche leer, Pulle auf – Izzwo feat. Freezy Trap
  • Summer Freeze – Beatbangers feat. Freezy Trap
  • Für die Musik – Izzwo feat. PhööniX, TiTan MC, Freezy Trap, Jonny Joker, ETM, Sniipe, Amigo & MokkL
  • Gangxta Connection – Charly Bavaria feat. Freezy Trap

2016:

2015:

  • Trapatoni – Ribens feat. Freezy Trap
  • The purge – PhööniX feat. Purge Allstars & Freezy Trap

2013:

2012:

  • Liebt oder hasst uns! – FlowM.A feat. Ramin & Freezy Trap
  • Keine Wahl – Nino feat. Freezy Trap

2011:

2010:

  • Interview – Mic13 feat. Freezy Trap
  • A New Style – Microstylerz feat. Freezy Trap
  • The World of MC’s – Microstylerz feat. Freezy Trap

SONGKUNDEN:

  • Hot Sauce, Dome T, Burning Sheep, The Dayment, Nino, Ramin, Nibo the Architect, Roland Neuwirth, Tavor, Irmi Diem, Dichter Crabs, MaybaB, Kerstin Weiss, Mathyson, Xemo, Lachzentrum, Philo

VIDEOKUNDEN:

  • Jenna BodyRock, Der letzte Österreicher (Amalörfüm) Filmprojekt, Dampfbar, Null Kom(m)a Nix (RAPortaschFüm) Filmprojekt, Dichter Crabs, Mathyson, Mantus Pass, Antonio’s Dampfstelle